Contact

Jachtveld

Bezichtiging van een jachtveld

Het aantal jagers dat tegenwoordig in het buitenland jaagt neemt steeds verder toe. Met name Duitsland is erg populair en het aantal jagers dat daar tegenwoordig een veld pacht of wil gaan pachten wordt steeds groter. Niks is mooier dan het hebben van een eigen veld, maar het pachten van een veld in bijvoorbeeld Duitsland vereist echter wel de nodige ervaring.

Als u in Duitsland een veld wilt pachten dan komt er meer bij kijken dan alleen het betalen van de jachtpacht. 
Zaken als kosten voor overname van hoogzitten, voerkosten, jachtbelasting, toezicht, afhandelen van valwild en afzet van wild kunnen wij u in adviseren. 
Ook voor de bemiddeling van combinatieplaatsen staan wij tot uw beschikking.
 
Niet elk veld is voor iedereen geschikt. We zullen in overleg met onze klanten kijken of we een passend veld of combinatieplaats kunnen aanbieden of vinden. Als we van mening zijn dat een veld of combinatieplaats niet voor u geschikt is dan zullen we u dat ook eerlijk zeggen. Dit om achteraf teleurstellingen te voorkomen. Er wordt 15 tot 25% van de jaarlijkse pachtprijs (zonder Jagdsteuer) of de kosten van een combinatieplaats aan bemiddelingskosten berekend met een minimum van €350,- per bemiddeling.
 
We gaan er van uit dat wij met onze deskundigheid en ervaring aan u een tevreden klant zullen hebben!
 
Mocht u zelf een combinatieplaats of jachtveld willen aandragen voor publicatie op onze site dan kunt u contact opnemen met info@OMNIHUNT.nl of telefonisch 06-10909593 / 06-29352426.